Hoidamme rakennussiivoukset ja rakennusaputyöt työmaallasi Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

AS-Rent on rakennussiivouksiin sekä rakennusaputöihin erikoistunut yritys Vantaalla. Palvelemme rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä vahvalla ammattitaidolla ja reippaalla työotteella. Toimialueemme kattaa Helsingin seudun ja ihan koko pääkaupunkiseudun, tarpeen mukaan myös muut lähialueet.

AS-Rent tarjoaa työmaallesi kokeneet rakennussiivoojat ja tehokkaat rakennusapulaiset. Palvelemme lukuisten kohteiden kokemuksella ja hyvällä asenteella. Lukuisat pitkäaikaiset ja antoisat asiakassuhteet ovat meille merkkinä palvelumme korkeasta laadusta. Virheetön työnjälki ja asiakaslähtöinen sekä joustava tekeminen varmistavat, että näin on myös jatkossa.

 

Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Vantaalla, josta käsin palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä ympäröivillä lähialueilla, kuten Vihdissä, Sipoossa ja Järvenpäässä.

Miksi valita AS-Rent?

Nopeuskuvake

Nopea saatavuus

Saat meiltä tarvitsemasi siivous- ja rakennusapupalvelut nopeallakin varoitusajalla. Palvelemme joustavasti myös aukioloaikojemme ulkopuolella, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Hintakuvake

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Erinomainen hinta-laatusuhteemme onkin yksi yrityksemme valttikorteista.

Kokemuskuvake

Kokeneet rakennussiivoojat

Meillä AS-Rentillä työskentelee liuta ammattitaitoisia ja vankan kokemuksen omaavia rakennussiivoojia, jotka pitävät työmaasi moitteettoman puhtaassa kunnossa.

Palvelemme rakennustyömailla siivouksen ja rakennusaputöiden merkeissä

Otamme mielellämme täyden vastuun rakennustyömaasi huolellisesta puhtaanapidosta. Hoidamme niin säännölliset ylläpitosiivoukset kuin kokonaisvaltaisen loppusiivouksenkin. Olemme apunasi myös työmaan keikkaluonteisissa siivousprojekteissa, kuten ikkunoiden pesussa. Kerro millaisesta siivouspalvelusta työmaasi hyötyisi eniten, niin räätälöidään kokonaisuus juuri sinulle parhaiten sopivaksi.

 

Siivoustöiden lisäksi tarjoamme palvelut erilaisiin rakennusaputöihin, kuten seinälevyjen, listojen ja lattioiden asennuksiin, puutavaran sahaukseen määrämittaan, kaappien ja muiden kalusteiden asennustöihin sekä tavaransiirtoon trukilla, kurottajalla tai vaikka käsin.

Lue lisää

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Tilaa palvelut työmaa- ja rakennussiivouksiin sekä erilaiset rakennusaputyöt ottamalla meihin yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse numerosta 050 356 0050 arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää esimerkiksi tarjouspyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon mahdollisimman pian.

 

AS-Rent on paras kumppanisi, kun on kyseessä rakennustyömaan puhtaanapito.

Kaikki yhteystietomme

Muutamia yhteistyöasiakkuuksiamme

1

  • Varte Oy, 2021

  • Uudenmaan Rakennus ja Putkitus Oy, loppusiivous 2021, työmaasiivousta 2021

  • Den Finland Oy, loppusiivous 2021

  • Suomen Kaupunkikodit Oy, työmaan sosiaalitilojen siivous 2020–2021

  • Mijorak Oy, loppusiivous 2020

  • Rakennusliike Lapti Oy, työmaasiivous 2020

  • Terota Oy, työmaasiivous 2020

  • QClena Oy, työmaa- ja loppusiivouksia 2019–2020

Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta olemme jo nyt muutaman vuoden aikana saaneet työskennellä yhteistyössä lukuisten pienten ja suurten rakennusalan yritysten kanssa. Kasvuhaluisena ja -kykyisenä yrityksenä toivomme rutkasti lisää menestyksekkäitä kumppanuuksia myös tulevina vuosina.

Liity asiakkaaksemme