Arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat insinööritoimistolta Kankaanpäästä

Insinööritoimisto Tilatek Oy toteuttaa suunnittelutyöt Kankaanpäässä yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kattavat ja asiakaslähtöiset suunnittelupalvelut kaikille tahoille

Insinööritoimisto Tilatek Oy toteuttaa korkealaatuiset rakenne- ja arkkitehtisuunnitelmat yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme suunnittelutyöt julkiselle sektorille, teollisuudelle, yrityksille ja yksityisasiakkaille kaikkialla Suomessa. Yrityksellämme on toimipisteet Kankaanpäässä, Tampereella ja Seinäjoella.

Monipuoliset palvelumme kattavat muun muassa uudis- ja korjauskohteiden rakennesuunnittelun, lujuuslaskelmat sekä arkkitehtisuunnittelun rakennuksen yleissuunnittelusta tilasuunnitteluun. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia suunnittelupalveluita tarvitset!


Asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisista projekteista julkiselle sektorille, teollisuudelle, yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Asiantuntemuksemme avulla toteutamme tarvitsemasi rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun ripeästi ja laadukkaasti, olipa kyse sitten yksittäisestä suunnittelutehtävästä tai kokonaisesta projektista. 


Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys ja joustavuus. Toteutamme suunnittelutyön tarpeitasi ja odotuksiasi kuunnellen. Olemme helposti tavoitettavissa koko suunnittelutyön ajan ja reagoimme mahdollisiin muutostarpeisiin nopealla aikataululla.


Henkilöstömme osaaminen ja käyttämämme suunnitteluohjelmistot vastaavat tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu referensseihimme

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Toteutamme rakenne- ja arkkitehtisuunnitelmat vankalla ammattitaidolla. Sinulla on useita hyviä syitä valita palvelumme.

Joustava ja ketterä palvelu, Insinööritoimisto Tilatek Oy

Asiakaslähtöinen ja ketterä palvelu

Palvelemme asiakaslähtöisesti ja ketterästi koko suunnittelutyön ajan. Kuuntelemme tarpeitasi, olemme tavoitettavissa ja reagoimme tarvittaessa nopeasti. 

Kokemus ja asiantuntemus, Insinööritoimisto Tilatek Oy

Kokemus ja asiantuntemus

Henkilöstöllämme on yli 30 vuoden kokemus ja sen mukanaan tuoma vahva ammattitaito. Pidämme myös osaamisemme ja työvälineemme ajan tasalla.

Pystymme toteuttamaan myös isoja projekteja, Insinööritoimisto Tilatek Oy

Skaalautuvuus erikokoisiin projekteihin

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisista hankkeista ja toimimme vankalla ammattitaidolla kaiken kokoisissa projekteissa.

Monipuoliset suunnittelupalvelut


Rakennesuunnittelun palvelumme kattavat muun muassa uudis- ja korjauskohteiden rakennesuunnittelun, runkojärjestelmien ja -materiaalien valinnat ja lujuustarkastelut.


Meillä on runsaasti kokemusta teräsrakenteiden suunnittelusta sekä konepajasuunnittelusta. Toteutamme ammattitaidolla myös puu- ja betonirakenteiden suunnittelun. Arkkitehtisuunnittelussa toteutamme kaiken rakennuksen yleissuunnittelun, johon kuuluvat muun muassa rakennuksen sijoittelu sekä ulkoasun, muodon ja tilojen suunnittelu, tarpeidesi mukaan.

Pyydä tarjous

Ajantasaiset ohjelmistot

Laadukkaan työn kannalta on erityisen tärkeää, että työvälineet ovat kunnossa. Käytössämme on laaja kattaus erilaisia suunnitteluun käytettäviä ohjelmistoja, kuten Tekla Structures, Autodesk Robot, Autodesk Revit ja SCIA Engineer. Tekemämme työn jälki on laadukasta, ja kokeneet ammattilaisemme työskentelevät markkinoiden parhailla ohjelmistoilla.